Ambachtelijke druktechnieken

Large printing

Ook voor belettering en large printing is Print & Bottle de ideale partner. Niet enkel voor kwalitatief drukwerk kan u op ons rekenen, ook de opmaak verzorgen wij graag voor u. Onze drukkerij te Reet (regio Antwerpen) staat klaar voor large printing in kleine en middelgrote opgave, uiteraard met dezelfde kwaliteit als onze grotere concurrenten.

Heeft u een specifieke voorkeur of vind u niet meteen waar u naar op zoek bent? Aarzel niet om contact op te nemen met Print & Bottle. Wij adviseren en informeren u graag over de mogelijkheden!

Beletteringen

Beletteringen voor ramen, camionettes, vrachtwagens en etalages is voor vele ondernemingen een belangrijk uithangbord. Print & Bottle verzorgt uw belettering, met gebruik van kwalitatieve materialen die een duurzaam resultaat garanderen. Van eenvoudige belettering met enkel je logo tot het compleet ‘onder dompelen’ (oftewel: wrappen) van je wagen in je huisstijl.. Het kan. We gaan steeds op zoek naar de meest stijlvolle oplossing.

Indien gewenst nemen wij ook de plaatsing voor onze rekening.

no images were found

Bash en mesh doek

Voor alle bedrukking op een bash en mesh doek, voor zowel binnen als buiten gebruik. We bieden uiteraard ook de mogelijkheid tot het voorzien van een kader om het gepersonaliseerde doek tussen te spannen.

no images were found

 

One way vision

Onze belettering kan ook gemaakt worden in one way vision. We bedrukken alles op gaatjesfolie die, eens aangebracht op je voertuig, een mooi geheel vormt en enkel toelaat naar buiten te kijken en niet andersom.

no images were found

Affiches tot A0

Onze drukmachines laten toe in alle mogelijke A-formaten te drukken. We zijn steeds voorzien voor bedrukking op zowel kunststof als op papier.

no images were found

Roll-up banners

Sta je met je bedrijf op een evenement of andere activiteit waar je graag extra visibiliteit geniet, laat bij ons enkele roll-ups bedrukken. We maken deze steeds op maat van jouw zaak en staan je bij in de opmaak en personalisering.

Verschillende formaten zijn mogelijk, gaande van A4 tot 1 meter brede roll-ups. Onze roll-ups worden steeds geleverd met het volledige plaatsingssysteem voor je roll-up banner.